Sally Seltmann // voksne der dagdrømmer

Hun har Emily Haines fra Metrics smukke looks, Bat For Lashes’ inderlighed og Feists humoristiske touch. Men Sally Seltmann er sin helt egen.

Sally Seltmann er Australiens singer songwriter, som nu er ude med hendes album Hey Daydreamer, udgivet af Lojinx. Hun er omringet af et solidt team hvor albummet er blevet produceret af Sally’s mand, Darren Seltmann, fra electro-breakbeater gruppen The Avalanches. Derudover har hun i 2012 været på aussie tour, som supporting act til selveste Bon Iver.

Faktisk, hvis du, ligesom jeg, dansede ustyrligt til Feists mega hit ‘1234′, så har du allerede stiftet bekendtskab med Sally. Sally co-skrev nemlige dette internationale mega indiepop hit “1234” sammen med Feist.

At finde god og unik indie pop, er efterhånden som at lede efter en nål i en gigantisk høstak. Alle laver for tiden musik og håber på at hittet går viralt på Youtube. I ny og næ kommer der de her kunstnere som rent faktisk kommer for at blive, hvilket Sally gør! Jeg er virkelig faldet for hendes feminine simplicitet i form af hendes første officielle single, det skræve og uprætentiøse pop-track ‘Billy’.

Billy’ er bare sådan et fint radio hit med en nu-retro musikvideo, instrueret af Nelson Alves. En smuk musikvideo af drømagtig æstetik med referencer af subtil humor, som virkelig kan få divaen i mig frem. Divaen som dåner foran spejlet mens jeg erklærer min kærlighed til min ikke-eksisterende prins på den hvide hest. Jeg kan totalt relatere til dette album, da jeg er en af de følsomme dramtikere som konstant går i sin egen verden og opdigter historier for at gøre hverdagen lidt mere magisk.

Albummet, Hey Daydreamer, er i sandheden voksne anekdoter af hverdagsdrømme om barndomsminder og kærlighedssorger, hvor realiteten rammer midt i arbejdstiden, i den kolde kaffe på skrivebordet. Jeg er især blevet totalt forelsket i det lyksalige track “Hey Daydreamer”, hjerteskærende “Dear Mr heartless”, melokomiske “Billy”, opløftende “The Small Hotel”. Anskaf dig albummet her og følg Sally Seltmanns spændende rejse, på Facebook, her

Track list: Hey Daydreamer // Billy // The Small Hotel // Needle In The Hay // Dear Mr heartless // I Will Not Wear Your Wedding Ring // Catch Of The Day // Seed Of Doubt / Holly Drive // States and Spaces

Sally SeltmannBilly, fra albummet Hey Daydreamer


 
Sally Seltmann– Catch Of The Day, fra albummet Hey Daydreamer

sally seltmann

Photo by Cybele Malinowski

sallyseltmann2

Photo by Cybele Malinowski